Welkom

Aankondigingen

De Twijg in een Corona-jasje

De Twijg in een Corona-jasje

De hele school is aangepast aan de regels van de Veiligheidsraad. Kan jij er niet meer goed aan uit? Kijk dan nog even mee!
Lees meer
Steunzakjes te koop!

Steunzakjes te koop!

Omdat we heel wat inkomsten misten in onze school, bieden we handige "steun-zakjes" aan. Deze tote-bags zijn van biologisch katoen en inkleurbaar met textielstiften. Bestellen kan via Gimme of het secretariaat. Een zakje kost 8 euro. Dankjewel!
Lees meer
Vastenvoettocht uitgesteld naar september!

Vastenvoettocht uitgesteld naar september!

Door de corona-crisis kon onze vastenvoettocht niet doorgaan. Natuurlijk willen we onze projecten in het buitenland niet in de steek laten. We zullen deze tocht laten doorgaan in september!
Lees meer
Nieuwe datum ZEEKLAS 4de leerjaar!

Nieuwe datum ZEEKLAS 4de leerjaar!

Oeps, de zeeklassen konden dit schooljaar niet doorgaan. Niet getreurd! Een nieuwe datum ligt al vast. De leerlingen die nu in het 4de zitten zullen volgend schooljaar op zeeklas gaan met de juffen van het 4de. Schrijf het op: van...
Lees meer

Inschrijven

U kan uw kind (geboortejaar 2018 of ouder) van 2 maart 2020 vanaf 9.00 uur tot en met 14 april 2020 tot 17.00 uur aanmelden voor een kleuter- of lagere school uit Leuven, Herent, Bierbeek en Oud-Heverlee.

De school steunen zonder een vinger uit te steken?

Dat kan door 'Trooperbot' te installeren op je computer.
Onze ouderraad is een troopervereniging die geld krijgt wanneer iemand een online-aankoop doet. Alle info vind je op trooper.be/hoe-troopen

 

Nieuwsbrief 14 - januari 2020

Druk op de fullscreen -knop bovenaan om de nieuwsbrief in een volledig scherm te bekijken: