Videoclip-shoot in de Twijg!

De Twijg ontploft bijna van het talent. De videoclipshoot voor Sam de Verkeersslang was de kers op de taart voor de talentenklas van het eerste trimester.

Het liedje werd gemaakt door Putty, een Leuvense producer. Meester Wim en Jef, van de rapband PhillibustasPlus, schreven de tekst. Sien van Ketnet zong het refrein in. Het lied “Ik voel me goed” wordt het officiële campagnelied voor de verkeersactie van Sam de Verkeersslang in het voorjaar. Spannend!

De leerlingen uit de talentenklas bedachten het dansje, zongen mee het lied in en bedachten leuke beeldfragmenten voor de videoclip. Straffer nog: onze hele school en alle leerlingen van de lagere school mochten meedoen in de clip.

Het werd een zalige dag. Bekijk zeker ook alle instagramposts van die dag. Sien sprak nog een mooie boodschap in voor alle kinderen!