Sam de Verkeersslang

Elk jaar houdt Mobiel21 campagnes om kinderen veilig en verantwoord naar school te laten komen. De centrale figuur om die campagnes vorm te geven heet Sam de Verkeersslang. De talentenklas krijgt een unieke kans in 2018. Wij spelen namelijk een hoofdrol in deze nationale campagne!

Een lied

Het campagnelied heet “Ik voel me goed” en werd geschreven door PhilliBustasPLUS (tekst) en Putty Productions (Muziek). Sien (van Ketnet) zingt het refrein. Maar ook enkele muziekknappe kinderen uit de talentenklas zingen mee in het achtergrondkoor. Zij mochten hun stukjes opnemen in de studio van meester Wim.

  

Een dans

Het dansje dat bij dit lied hoort, werd gemaakt door enkele muziekknappe kinderen uit de talentenklas. Beelden kunnen we nu nog niet geven, want dan geven we het liedje al prijs. Maar je ziet hen binnenkort schitteren in de videoclip! Alle kinderen in Vlaamse scholen zullen dit dansje op school aanleren en samen dansen!!

Een videoclip

Een wablieft? Jazeker! Op 15 december staat onze school op haar kop. Sien komt dan een hele dag, samen met alle kinderen, een videoclip opnemen die bij dit lied past. Onze beweegknappe leerlingen bedenken momenteel enkele leuke fragmenten. Zij zullen een speciale rol spelen in de clip.

We kunnen al bijna niet wachten op het resultaat!